Trgy

Új termék!

Gabion -


Új üzleti szegmensben szolgáljuk ki viszonteladó partnereinket és magánszemélyeket. Kiemelkedő minőségű gabion termékeket kínálunk, több méretben és formában. Megbízható hazai gyártóként garantált az állandó magas szintű minőség, a versenyképes ár, és a későbbiekben is folyamatos az ellátás, bővítés vagy pótlás esetén.

De mi az a gabion?

Külsőre egy henger vagy téglalap alakú fém konténer kövekkel, sziklákkal megtöltve. Gyakran használják víz alatti alapozásra, alátámasztások megerősítésére, de manapság teret nyert a kertépítészet valamint a kerítésrendszerek piacán is.

Ezen túl egy időtálló, tartós, hosszú távra szóló masszív megoldás, mely gazdaságosabb mint a hagyományos beton és vasbeton konstrukciók. Környezettudatos rendszer, hiszen a hulladék anyagok a gabion technológiával újrahasznosíthatók, valamint a természetes környezethez jobban illeszkedik, mint például a beton medrek és támfalak.

Egyszerű és gyors kivitelezésű, speciális szaktudás és technológia nem szükségeltetik a felépítéséhez, akár saját magunk is nekiláthatunk összeszereléséhez.